KAMPÜSÜMÜZ

Beslenme

BESLENME LİSTESİNİ GÖR Fen Kolejindeki tüm öğünler kampüs içinde bulunan mutfağımızda usta aşçılarımız ve uzman personellerimiz tarafından hazırlanmaktadır. Çocuklarımızın okul öncesi dönemde, ilkokul ve ortaokulda sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kazanabilmelerini istediğimiz için kantin hizmeti vermek yerine gün boyunca 3 farklı öğün titizlikle servis edilmektedir.

Çocuklarımıza uygun menülerimiz okulumuzun yemek komitesi tarafından belirlenmekte ve diyetisyen önerileri doğrultusunda son hâline getirilip liste olarak velilerimize gönderilmektedir.

Sağlık sorunları nedeniyle özel menü hazırlanması gereken öğrencilerin durumu okul yönetimine bildirildiği takdirde, öğrenciye özel menü çıkartılmaktadır.

Okulumuzun mutfağında titizlikle hazırlanan yemeklerimiz sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğünden oluşmaktadır.

Yemekhaneler ve üretim alanı, belirli aralıklarla, FEN Okulları Sağlık Birimi, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve uzman, tarafsız ve bağımsız bir denetleme firması tarafından, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarına göre denetlenmekte, alınan su ve yemek numuneleri ise düzenli olarak gıda kontrol laboratuvarına gönderilmektedir. Analiz sonuçları web sitemiz aracılığı ile duyurulmaktadır.

Kullanılan malzemeler herkes tarafından bilinen, belli kalite standartlarına uygun marka ve firmalardan tedarik edilmektedir.

Sağlık, kurumumuz için her zaman birinci önceliktir.