Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLARIYIZ

Fen Anaokulları olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün belirlediği hedeflerden ödün vermeden ilerlemekteyiz. Başöğretmenimizin ulusal bütünlük düşüncesiyle öğrencilerimiz, vatan sevgisi, ailesine ve Cumhuriyete bağlılık, barıştan yana olma, insanlığa katkı sağlama gibi erdemlerle donanarak yetişirler. Özel gün ve haftalardaki programlarımız Atatürk sevgisinin doruğa çıktığı en güzel örneklerdir. Atatürk ile ilgili her görevi, öğrencilerimiz en iyi şekilde yerine getirmektedir.

Atatürk’ün Çocuk Sevgisi

"Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Atatürk, yalnızca Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nı başarı ile yöneten bir komutan değil, aynı zamanda gerçekleştirdiği devrimler ile de dahi bir devlet adamı idi. 57 yıl süren yaşamının büyük kısmında, milletinin ve vatanının bağımsızlığı ve mutluluğu için yılmadan çalıştı ve girdiği her mücadeleden zaferle çıktı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, cesur ve unutulmaz önderi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938'de aramızdan ayrıldı.