KAMPÜSÜMÜZ

Güvenlik

Güvenlik;

Fen Koleji okul binası, her türlü riske karşı koyabilecek bir inşaat anlayışıyla yapılmıştır. Fen Koleji'nin bahçeleri ekolojik duyarlılığa göre tasarlanmıştır ve bu alanlar gerekli tüm tedbirler alınarak bütün Fen Ailesinin hizmetine sunulmaktadır.
Sınıflarımızda kullanılan bütün materyaller yangına karşı dirençli ve uluslararası standartlara uygundur. Okulumuzda eğitim materyalleri ve malzemeleri; kimyasal, fiziksel ve tasarımsal bakımdan çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlayacak niteliktedir.
Kampüsümüz ve okul binamız deprem güvenliği bakımından sertifikalıdır ve doğal afetlere dayanıklılığı belgelenmiştir. Ayrıca, tesisatlar ve yangın bakımından risk teşkil edebilecek kullanım alanlarına yönelik gerekli tedbirler alınmaktadır. Yılda iki kez yangın tatbikatı yapılarak bu tehlikeye karşı hazırlığımız ve malzemelerimizin etkinliği test edilmekte, öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın bilgi ve farkındalıkları değerlendirilip geliştirilmektedir.