KURUMSAL

Web Sitemize Hoş Geldiniz

Kamil OkuroğluProgramlarımız ve çalışanlarımızla ilgili bilgileri okuduğunuzda ‘Gerçek potansiyelimizi, eleştirel düşünce ve etkin işbirliği ile dünyaya anlamlı katkılar sunarak keşfedip geliştirmek’ misyonumuzu nasıl uyguladığımızı zihninizde daha iyi canlandırabileceğinizi umuyoruz. Fen Okulları’nın ilk ve orta dereceli eğitime yaklaşımı, yaşadıkları toplumda ve dünyada her birinin rolü olduğunu fark eden öğrenciler - genç liderler - yetiştirmek yönündedir.

Deneyimsel ve etkin öğrenme aracılığıyla öğrencilerimizin 21. yüzyılda bu rollerde başarılı olmasını hedefliyoruz. Öğrencilerimizin ihtiyaç duyacağı birçok beceri akademik yetkinlikler alanlarında olacaktır ve biz de öğrencilerimizi bu doğrultuda sınıf ortamında zorlu bir mücadeleye yönlendiriyoruz. Eğitimin bir yandan destekleyici bir yanı daha var: takım çalışması, yaratıcı problem çözme süreçleri, bağımsız düşünebilme, yardımseverlik. Öğrencilerimize akademik ve müfredat dışı pek çok deneyim sunarak her birinin yeni ilgi alanlarını keşfetmelerine ve böylece yoğun ve ödüllendirici bir çalışma sonucu tutkularını beceriye dönüştürmelerine yardımcı olacağımıza inanıyoruz.

Bunun bir sonucu olarak, bu sayfalarda müzikallerden Junior Model United Nations etkinliğine, uluslararası seyahatlerden basketbol turnuvası finallerine, bilim festivallerinden San Remo Müzik Yarışması’na kadar çocuklarımızın pek çok deneyim ve başarılarına şahit olacaksınız. Aynı zamanda velilere, mezunlarımıza ve diğer kişilere ulaşarak Fen Okullarıyla bağ kurmak ve bu bağları korumak için geniş topluluğumuzu nasıl bir arada tuttuğumuzu da göreceksiniz. Fen Okullarını muhteşem kılan, topluluğumuz, yani sizlersiniz. Öğrencilerimizin bizim kampüsümüzde başlayıp tüm hayatları boyunca sürdürdükleri eğitime sunduğunuz katkı bizler için en önemli yardımdır.

Bizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okulumuzla ilgili aklınıza gelen her türlü soruya cevap bulabileceğinizi ümit ederiz.

Kamil OKUROĞLU
Genel Müdür