KAMPÜSÜMÜZ

Ulaşım

Fen Koleji, öğrencilerin okul servis araçlarında geçirdikleri zamanı da eğitim sürecinin bir parçası olarak değerlendirmektedir.

Öğrencilerimizin ulaşımları okulumuzun anlaşmalı olduğu ''ORTUR'' tarafından yapılmaktadır.

Öğrenci servisleri, teknik açıdan kusursuz, periyodik bakımları yapılmış, tam donanımlı araçlardır.

Tüm servis araçlarında emniyet kemeri uygulaması zorunludur. Servis araçlarının hız raporları İdari İşler Birimi tarafından düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Servis Sürücüleri; öğrenci taşımacılığı konusunda tecrübeli, mülakat yapılarak görevlendirilmiş, valilikçe verilen yetki belgesine sahip kişilerden oluşur.

Sürücüler gün içerisinde kendilerine en kısa sürede ulaşılmasını sağlayan cep telefonu taşırlar.

Tüm servis şoför ve hostesleri okul oryantasyon programı kapsamında eğitimlere katılarak her yıl iletişim becerileni ve bilgilerini geliştirirler.

Servis araçları, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi standartlarına ve Ulaştırma Bakanlığı Okul Servisi Hizmet Yönetmeliğine göre ekipman ve evrakları bulundurmakta ve servis hizmeti düzenli olarak kontrol edilmektedir. Araçlarda, acil durumlar için su ve yiyecek bulundurulmaktadır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN
Fen Koleji Servis Sorumlusu